Partneritet me IMBflash_on

Gatishmëri

Gjthmonë të gatshëm për të shërbyer duke vendosur në shërbim të klientëve aftësitë dhe eksperiencën.

group

Staf i zgjedhur

Punonjës me eksperiencë shumë vjeçare në fushën e fiskalitetit, kontabilitetit, çështjet ligjore dhe implementim të software.

settings

Profesionalizëm

Njohje e shkëlqyer e mekanizmave ligjor, strukturave administrative dhe nevojave të biznesit në veçanti.Format e PartneritetitReferues

Janë personat, të cilët referojnë shitjen e një abonimi Alpha. Implementimi & supporti ofrohet nga IMB ose Partner.

Për çdo përdorues të ri që abonohet në Alpha,
Referuesit marrin:

  • 52 euro (për planin Sart)
  • 73 euro (për planin Business)
  • 113 euro (për planin Group)

emailBëhu Partner
Partner

Janë personat, të cilët angazhohen në shitje, implementim & support për klientët. 

Për çdo përdorues të ri që abonohet në Alpha,
Partnerët marrin:

  • 78 euro (për planin Sart)
  • 114 euro (për planin Business)
  • 177 euro (për planin Group)
emailBëhu Partner
IMB Solution Provider

Trajnim Shtator 2020